Uvjeti korištenja i kupnje

Uvjeti za kupnju opreme 

REGISTRACIJOM NA NAŠOJ STRANICI I UNOSOM OIB-A POTVRĐUJETE DA STE PRAVNA OSOBNA I PRIHVAĆATE NAŠE UVJETE PRODAJE PRAVNIM OSOBAMA !!!

- Naručeni proizvodi i isporučeni proizvodi ne mogu se vratiti jer su naručeni za poznatog kupca

Uvjeti poslovanja za pravne osobne u Republici Hrvatskoj 

Opći uvjeti poslovanja su sastavljeni u skladu s važećim propisima Republike Hrvatske, u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača i međunarodnim uvjetima za e-poslovanje. Internet trgovinom www.rondodoo.hr (u nastavku:  ˝internet trgovina˝ ) upravlja Rondo d.o.o., pružatelj usluge elektronskog poslovanja (u nastavku: ˝ Trgovac˝).

Podaci o pružatelju usluge elektronskog poslovanja:

Rondo d.o.o. MIhelići 12 , 51211 Matulji , OIB: 20578784440 , Telefon 051 275 089 , email : info@rondodoo.hr

Registracijom u internet trgovinu posjetitelj dobiva korisničko ime koje je jednako imenu njegove elektronske pošte te korisničku lozinku koju odabire sam korisnik. Korisničko ime i lozinka povezani su s unesenim podacima. Posjetitelj registracijom jamči da je pravna osoba i da ima potpunu poslovnu sposobnost. Registracijom posjetitelj postaje korisnik i dobiva pravo na kupnju. Kupnjom korisnik postaje kupac.

Kupnjom ili registracijom na www.rondodoo.hr novosti potrošač potvrđuje da dozvoljava da Trgovac pohranjuje, obrađuje i koristi osobne podatke posredovane preko web obrasca prilikom registracije ili upisom podataka prilikom kupnje u slijedeće svrhe: promociju prodajnog asortimana, pružanje usluga, telefonske pozive, slanje SMS poruka i e-maila, pozivanje na različite organizirane događaje, anketiranje, segmentaciju klijenata, statističke obrade podataka.

Ovi Opći uvjeti poslovanja definiraju poslovanje internetske trgovine, prava i obveze posjetitelja, korisnika i kupca te poslovni odnos između Trgovca te korisnika i kupca proizvoda iz ponude internet trgovine.

Dostupnost informacija

Rondo d.o.o. obvezuje se da će kupcu tj. pravnoj osobi prije ponude po izrađenom upitu na internet stranici kontaktirati telefon te nakon osobne potvrde kupca poslati ćemo ponudu koja će sadržavati : 

Detalji o poduzeću Rondo d.o.o. (naziv i sjedište, matični broj),

kontaktne informacije koje korisnicima omogućuju brzu i učinkovitu komunikaciju (e-pošta, telefon),
bitne karakteristike artikla (uključujući usluge nakon prodaje i jamstva) i razdoblje valjanosti tih informacija,
dostupnost artikla (svaki artikl koji se nudi na web-lokaciji trebao bi biti dostupan u razumnom roku),
uvjete isporuke artikala (i način, mjesto i rok isporuke)
moraju se prikazati cijene koje moraju biti jasno i nedvosmisleno utvrđene i prikazane, bez obzira na to da li već sadrže poreze i troškove prijevoza i druge naknade, te razdoblje valjanosti tih informacija,
način plaćanja i isporuke ili isporuke te razdoblje valjanosti tih informacija,
vremensku valjanost ponude,
rok u kojem moguće odustati od ugovora
objašnjenje postupka za pritužbe, uključujući sve podatke za kontakt osobe za kontakt ili službe za korisnike.

PONUDA ARTIKLA

Narudžba

Kupoprodajni ugovor između trgovca Rondo d.o.o. te u online stranici www.rondodoo.hr zaključuje se kada kupac uplati virmanski ili kartično 

u trenutku kada Rondo d.o.o. oošalje ponudu sa  e-poštom kupcu o statusu njegove narudžbe (s naslovom: Ponuda - Rondo d.o.o.). Od tog trenutka sve cijene i drugi uvjeti su fiksni i primjenjuju se i na Rondo d.o.o. kao i za kupca. Ugovor o kupnji (tj. Ponuda) pohranjuje se u elektroničkom obliku na poslužitelju Rondo d.o.o. i dostupan je kupcu u bilo koje vrijeme na mjestu primitka ili se može poslati putem e-maila na zahtjev.

Načini plaćanja

Rondo d.o.o. pruža sljedeće načine plaćanja:

prijenosom na račun Rondo d.o.o. po ponudi / računu
sa platnom karticom (Mastercard, Visa putem sustava DPOS Erste Banke d.d.)
sa gotovinom prilikom preuzimanja ( pouzećem )

Izdavanje računa

Rondo d.o.o. u vrijeme dostave naručenih artikala šalje i račun u pisanom obliku. U slučaju osobnog prihvaćanja na prijemnom mjestu, kupac dobiva tiskani račun za prikupljene stavke po njihovom prihvaćanju. Na računu su navedeni svi troškovi vezani uz kupnju i cijenu. Kupac je dužan provjeriti ispravnost podataka prije dodjele ugovora. Kasnija potraživanja koja se odnose na pravilnost izdanih računa se ne uzimaju u obzir.